Donauinsel - Připomeňme si nejlepší koncert v jeho životě (Part 3)

23.06.2010 19:00

 V následujícím článku se dovíme něco bližšího o tomto koncertě a DVD. Omlouvám se,pár věcí se bude opakovat....

 

 

Dramatická chvíle nastala po 45 minutách,kdy uhodil vedle Falca blesk,proto také nastal částečný výpadek proudu a nemohlo se pokračovat dál...Pod vodou bylo jak pódium,tak 120.000 fanoušků. To ale fanoušci vydrželi a nenechali se nějakým deštěm odradit. A vyplatilo se- Falco nakonec ještě zahrál ,,It´s  all over now,baby blue" a také ,,Helden von Heute" . Mělo dojít i na píseň Rock me Amadeus ale bohužel....:( 

A teď opět něco o tom DVDčku: ,,Z tohoto DVD vyzařuje jeho neuvěřitelné charisma,nadšení pro hudbu,jeho oslnivá osobnost a nadšená vytrvalost jeho fanoušků" radoval se Rabitsch- bandleader skupiny- a dodává ,,poté,co udeřil blesk,byla situace na jevišti natolik nebezpečná,že jsme museli skončit bez uvedení písně Rock me Amadeus. A když teda aparatura vypustila na Dunajském ostrově  duši,jako bonus přidáváme Live- nahrávky z koncertu ve Vídeňské Stadthalle z roku 1986. 

 

A tady ještě pár fotešek....:-)


Stát před 120000 fanouškama? Co to je? To vám můžu říct přesně- sen každého hudebníka čí zpěváka. Snad to někdy taky zažiju,je to můj největší sen :-)

 

Diskusní téma: Donauinsel - Připomeňme si nejlepší koncert v jeho životě (Part 3)

Amadeus

Datum: 28.06.2010 | Vložil: Josef Falkenflug

No vida, tak tady už ten Amadeus je zmíněný, pochvala :-)

Re: Amadeus

Datum: 28.06.2010 | Vložil: Naked1996

No proto....:-)

Přidat nový příspěvek