Falco konečně v muzeu voskových figurín

09.10.2010 09:57

 Tak jsme se přeci jen dočkali! Neni to sice Falcovo muzeum ale v tomto muzeu tedy v muzeu Madame Tussauds ho na 100% uvidíme ;-).

Je to sice starší zpráva,ale poněvač jste mě nikdo neinformoval beru to tak,že to taky nevíte :-).

Oznámil to deník týden.cz 18.8. Nazvali ho takovým Vídeňským kabaretem voskových figurín,kde nesmí chybět Arnold Schwarzenegger, císařovna Sissi,legendární Quenni či Marie Terezie. Ale samozřejmě že i náš milovaný Falco! Navštěvníci prý mohou s figurínami ,,zacházet" jako by byli živí. Myslím to v tom smyslu,že si například můžeme sednout k trůnu Marie Terezie a pokecat s ní - ikdyž ta nám asi nic neřekne :D. Mpc mě tedy zajímá jaké ,,doplňky" udělají Falcovi. Hlavně ať mu tam proboha nedávají do rukou basovou kytaru ať ho můžu obejmout :D.

Ale zpět k muzeu. Otevřeno bude na Velikonoce 2011 což se nezdá,ale je to za dveřmi :-). Bude v něm (aspoň ze začátku) 65 figurín. Slavní sportovci,herci,politici a tak dále a tak dále...Nacházet se bude hned na proti Prátru,takže z jedné pěkné atrakce do druhé :D. Pěkně to vymysleli ;-). 

Tak to bude asi vše a já chci jen říci,že mě tato zpráva velmi mile překvapila! Ať žije Falco!

 

 

Bližší informace o muzeu na adrese https://www.tyden.cz/rubriky/cestovani/vidni-pribude-dalsi-atrakce-voskove-figuriny_178715.html

Diskusní téma: Falco konečně v muzeu voskových figurín

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek