Falco v hudebce

17.07.2010 11:56

 Tak jako každé pondělí,úterý a středu jsem šla do hudebky na sóláč. A poněvač má Lenča v úterý hodinu klarinetu,šly jsem spolu. Takže tato úsměvná historka se stala spíše jí. 

Dorazily jsme, ale poté jsme se každá odebraly na svou hodinu. Máme třídy vedle sebe,takže já vždycky slyším jak ona hraje a ona slyší zase mě jak zpívám. No- a já už jsem zrovna dozpívala a slyším,že si Lenka ,,vedle" povídá se svým učitelem,tak jsem dala ucho ke zdi abych lépe slyšela. Ale bylo to prt platné tak jsem se už pomalu od zdi oddalovala. Najednou tam ale vybuchl učitel smíchy protože jsem pak Lenku zaslechla říkat slovo Falco a pak slovo Komisař :-). Tak jsem napjatě poslouchala dál ale bohužel jsem pak nic neslyšela protože jsem musela už jít pryč. To ale nevadilo- normálně jsem si teda troufla jít k Lence na hodinu a poslouchat jí. 

Když jsem tam přišla ztichli a já řekla že se jdu podívat na Lenku. Učitel říkal,že Lenka už končí hodinu, že jí jen něco napíše do žákovský. Lenka se tam hihňala a učitel: ,,No,kde jsme to přestali?" A Lenka: ,,Mluvili jsme o písničce která byla od Falca- komisaře,vy jí teda neznáte pane učiteli?" ,,Ne o tom jsem v životě neslyšel" (bodeť by ne,když se to nejmenuje komisař,ale Der Kommisar :-)) ,,Já od něj znám jen Jeanny" ,,Škoda že umřel" řekla Lenka smutně,a učitel se zarazil a koukal jako puk: ,,Cože? On už umřel????"

No jo..my s Lenkou opět vybuchly...:-). Ale co....chápeme to. U takových lidí,co od Falca znaj jenom Jeanny to chápeme. :-)

 

Vaše Europa1996

 

Diskusní téma: Falco v hudebce

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek