Jak se nejlepší kámojdy k Falcu dostaly :-) (Supr!)

11.07.2010 11:09

 V následující povídce se dozvíme,jak se bývalá spoluautorka (a já) dostaly Falcovi.

 

Jednou  můj taťka přinesl originální CD nějakýho zpěváka :-). Mě to moc nezajímalo,ale když jsem nevěděla coby, mrkla jsem se. A když jsem se táty ptala co je zač,tak se divil,že ho neznám,poté mi tedy vysvětlil,že zpíval Jeanny. Tu jsem ale znala jen od Těžkýho pokondru :-).

Poté mi představil film Falco,ten se mi moc líbil- jak ten film tak i ten herec :p. No,ale jak to bývá,ve filmu přece nebyl opravdový Falco,ale jen jeho napodobitel. Tak jsem se šla zase mrknout na ty CDčka a zjistila jsem,že si ti dva nejsou vůbec podobní,ale to mi nevadilo.

Poté se mi Falco začal líbit tak,že jsem se na CD chodila dívat denně :). 

Jedno odpoledne přišla Lenka. Já jsem se schválně před ní vytáhla,že se mi začal líbit jeden zpěvák a jí to bylo fuk,protože jsme byly na compu. Já jsem schválně řekla: ,,Už to nevyrdžim,musím se jít podívat znova" a vystřelila jsem do kuchyně,kde byly CDčka pro mě připravený :-). Lenka jako ocásek běžela za mnou a hned taky pokukovala. ,,No tak ukaž mi ho!" žadonila. Ale já se nedala. Běhala jsem ,,s Falcem" po bytě a  ona za mnou. Pak jsme se začaly prát (to byla 1. rvačka o Falca :-)). No,a Lenka nějak spadla i s CD,které konečně vybojovala. Začala kvíkat že jí bolí palec a já: ,,Tak se na toho Falca podívej,máš ho v ruce." ale Lenku ta bolest tak vzala,že se po podívání na CD řekla: ,,Jaj! A já se tady k vůli takovýmu blbcovi málem zabiju. Jau. Blbec! Kvůli němu! Kvůli němu!" hudrovala. Mě bylo líto,že se jí nelíbí. Ale když potom prohlásila,že je Falco fešák,bylo mi jasné,že mě ve FalcoMánii nenechá samotnou.

 

Europa1996 

Diskusní téma: Jak se nejlepší kámojdy k Falcu dostaly :-) (Supr!)

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek