Opět Jeanny...Falcova dcera?! :-D

31.01.2011 20:51

Hledala jsem nějaké informace o Jeanny (už ani nevím jaké,protože u tohohle jsem se tak rozesmála,že jsem na to zapomněla :-D). No,a jak to bývá lidé,kteří neví coby,píší komentáře které bůh ví kde slyšeli či si sami vymysleli. Tentokrát je Jeanny Falcova dcera,o které napsal tuto písničku :-D No posuďte sami,zde je celý komentář k této písni:

 

13 marketa marketa | 27. července 2008 v 20:46 | Reagovat

tahle písničky je fakt pěkná, a ten zpěvák jí napsal pro svojí dceru která se jmenovala jeanny a v devatenácti se ztratila a už jí nikdy nikdo neviděl. Ani tělo, vůbec nic..

Sranda,že :-D. Ovšem poté to dorazila slečna Bára....

14 bára bára | 17. listopadu 2008 v 19:11 | Reagovat

jen...falco neměl dceru,Caroline byla považována za jeho dceru ,ale testy potvrdily opak.a tuhle píseň napsal už když byla jeho žena Jackeline těhotná...jeden čas byla v německu zakázaná.

 

Ehm....Tak tady někdo splácal dokonce jedno z filmových jmen společně s Caroline Perron :-) Takže: Falco vychovával Katharinu Biancu Vitkovic,která (jak řekli testy) jeho dcerou nebyla. A Caroline byla jeho z posledních přítelkyň no a ,,Jackeline"...tu sem nepleťme :-D Akorát....teď mi došlo,ve filmu se přece dcera jmenovala Carolina Tanja...takže za to chudák Bára ani nemůže :-D Zde aspoň vidíte,co film způsobil. Byl to vůbec film o Falcovi? Jak pro koho.....

Pro ověření,odkaz zde: https://nadezda.blog.cz/0704/falco-jeanny-part-i-text


 

 

 

Diskusní téma: Opět Jeanny...Falcova dcera?! :-D

:-D

Datum: 31.01.2011 | Vložil: Josef Falkenflug

No comment .. radši .. :-D

Přidat nový příspěvek