The spirit never dies- Opravdový konec naší Jeanny?

17.05.2010 12:25

....asi vás zklamu. Nebudu popisovat nebo komentovat desku ale písničku.

     Je tváří nové a očekávané desky The spirit never dies (2009- já wim zas až tak ,,nová" neni...). A aby tento článek dával aspoň trochu smysl, vrátím se na chvilku k hitu Jeanny....

Jeanny má celkem 4 částí. Já věděla jen o 2.   Jeanny samotná a Coming home. Ale později vznikl singl Where are you now?- tedy Jeanny part 3. Ovšem ten poslední díl je právě The spirit never dies ( jen tak pro pořádek,kdybyste náááhodou nevěděli...).

Vydavatelé ji nazvali Jeanny Final- což máte i na titulním bookletu desky napsáno :).

Mě Falco timhle docela překvapil. Tenhle styl moc nezpíval....ale on plostě zazpívá všechno. Opravdu VŠECHNO.

Písnička je klidná a houpavá- no, jiná snad bejt ani nemůže...(jak by to přece vypadalo,kdyby se ve finální písničce Jeanny oslavovalo a křepčilo :D)

Nechybí ani ženské hlasy,bez kterých by to nešlo. Písnička má i skvěle zapamatovatelnou melodii...no plostě úža. Ako vždy!

Ale proč si to vlastně číst,co :)? Jednoduchá odpověď. Tenhle krátkej článek totiž doplňuje nejedno překvapení o trochu níž.....:)

 

 

 

....pokud hádáte že je to klip. Tak máte 1! Že vám příjde ta ,,dívka" nějaká povědomá? A možná si říkáte, proč tam dali zrovna jí a kouká tam na ty fotky (viz.1 obrázek)? Odpoveď je jednoduchá. Je to jeho bývalá přítelkyně Caroline Perron,se kterou byl zasnouben. Při nátačení videoklipu prohlásila,že cítila při nátáčení Hansovo ducha. No,kdo ví....?

O Caroline Perron u nás určitě ještě uslyšíte- tento blog nepatří nejen Falcovi,ale i ,,jeho příslušníkům" :).

Tak zase někdy na FALCONANOU!

 

Redaktorka Europa1996

 

Diskusní téma: The spirit never dies- Opravdový konec naší Jeanny?

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek