28.-29.7 aneb dva Falco dny

02.08.2010 20:41

  Další řádky vyprávějí o dnech,které trochu souvisí s Falcem. Mimo jiné jsem si tyto dva dny užila a chtěla bych se s vámi o ně podělit :-).

Celé prázdniny jsem mamku přemlouvala abychom jely do Německa. Jednoho dne jsme se tedy domluvily na 29.7. Ale byla jsem zvědavá jak se tam domluvíme když neumíme ani jedna německy. Já tedy sázela na mou angličtinu,protože se anglicky celkem domluvím. Jenže mamka mi pakoznámila že se přespíme den před tím u dědy,který bydlí u hranic,tudíž pojede s námi a s nim (protože umí německy) pojedem do Německa.

 

 

28.7

 

Ráno jsme když jsme jely autobusem,vzpomněla jsem si že měl Flug narozeniny- a já mu ani nepopřála. Tak jsem rychle vymyslela básničku:

 

 

K narozeninám ti přeju vše nejlepší,

 

 

 

a zážitky jen ty nejhezčí.

 

 

 

A hlavně to zdraví,

 

 

 

a penízky jen ty pravý.

 

 

 

Poslouchej i Falca dál,

 

 

 

je to pro nás přece král.

 

 

 

On byl prostě nejlepší,

 

 

 

a ty fanda největší!

 

Tak to bychom měli...No a když jsme dorazily za dědou hned jsme šli do místní hospůdky,kde jsme si něco dali. Já se ale strašně nudila,tak jsem si šla koupit BRAVÍČKO :-)- moc ho nemusim,ale kolovaly zvěsti,že tam byl Falco,tak jsem se chtěla přesvědčit. Pak jsem se krásně začetla ale najednou jsem se lekla! Zapípal mi mobil. Byla to SMS od Fluga že moc děkuje a že je ta básnička pěkná. To mě moc potěšilo. Byla to totiž jen taková rychlovka. A byla jsem ještě více šťasná,když jsme se domluvili,že mi pošle eins FalcoPlakát :-). To jsem pak skákala 100 m vysoko :-). No poté jsme se vrátili k dědovi domů a koukali na Černý Barony- ty já rááda :-). Najednou se mamka začala bavit o deskách, a to jsem zpozornila protože jsem je začala tyto prázdniny sbírat. Mamka se zeptala, zda-li má děda nějaké desky má a jestli by je nemohl dát :-). Děda odpověděl že jich tam PÁR má....Tak nám je ukázal,a opravdu PÁR jich tam měl. No ....bylo jich tak kolem 100 :-) možná i víc. Protože zbytek jsem už neviděla. Hned na vrchu se slunil Elvis. ,,Tak to tam někde musí bejt i Falco,ne?!" pomyslila jsem si. Mamka mě ale ujistila že tu Falco neni. Zeptala jsem se tedy dědy: ,,A dědo,máš tu i někde Falca?" ,,Falca...?" vyslovil jméno našeho krále velmi nejistě. Nejspíš nevěděl kdo to je..tak jsem to něčim zakecala....Ovšem večer jsem se  těmi deskami prohrabávala a onn nikde nic. Ale poněvač jsem nestihla druhou polovinu tak doufám že tam ještě někde je :-). Poté jsem se zaptala: ,,A kam to vlastně přesně pojedeme?" Mamka mi dala papír s jízdním řádem do Německa ať si vyberu,abych neotravovala. Hned jako první mě praští do očí FALKENSTEIN :-) (A hned jako první jsem si vzpomněla na Isoldu :p) Bylo mi jasné,že s Falcem to sice nemělo nic společného,ale mohlo by to tam být pěkné....A tak se druhý den jelo.

 

 

29.7

 

Ráno jsme vstávali už v pět hodin ráno abychom stihli všechno co chci. Přijeli jsme tedy nejprve do...jak se to tam jen jmenovalo? Myslim že Klingenthal nebo tak nějak :-). Ale hned jako první se mi líbila tato cedule: 

 (Promiňte že je to tak velký formát)

No...hned jak jsme tedy přijely do toho Klingenthalu jsem hledala obchod s CD...A taky že našla. Vešla jsem tedy dovnitř a pan se mě (nejspíš :-)) zeptal co chci. Já mu anglicky odpověděla: ,,I am just looking" jako že se jen dívám. Tak se pousmál a zase někam odešel...Já Falca hledala všude a on zase nikde. Tak jsem šla a nim a zeptala se jen: ,,Do you have a Falco?" on na mě nechápavě koukal. Tak jsem řekla: ,,Falco- Der Kommisar and Rock me Amadeus" a on zase nic...(V tu chvíli jsem si připadala jako tehdy Falco ve filmu Formel Eins :-)). Tak jsem teda řekla nashle a šla jsem pryč. Tak to se mi ještě nestalo....v Česku bych to pochopila ale v Německu?! No tohle....Tak jsem si koupila novej fén a nějaký hadry. A ve Falkensteinu po Falcovi ani vidu ani slechu...:(

Jo a ještě tohle jsem taky musela vyfotit:

A co FalcoDesky? No tak na ty se podívám(e) příště ;-)

Vaše Europa1996

Diskusní téma: 28.-29.7 aneb dva Falco dny

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek