Donauinsel - Připomeňme si nejlepší koncert v jeho životě (Part 4)

23.06.2010 19:29

 Tak a jedeme dál :-). Zde se prezentují 2 komentáře od FalcoFanů,co si o tomto koncertě/DVD myslí....Doufám,že to není poškození autorských práv ;-).

 

Česko-Slovenská filmová databáze (https://www.csfd.cz/film/249468-falco-l-i-v-e-donauinsel-stadthalle-wien/)

Komentáře uživatelů k filmu

profil / všechny komentáře uživatelesmeke *****

Falcov koncert vo Viedni Donauinsel považujem za vrcholný v jeho kariere z viacerých dôvodov: 1. Ide o vystúpenie pred domácim publikom pred vyše 100000 divákmi. 2. Týmto koncertom sa Falco dostal späť do povedomia a ukázal že aj v 90tych rokoch je rakúskov hudobnou hviezdou. 3. Atmosféra koncertu je veľmi vydarená, podporovaná náhlou zmenou počasia, pri piesni Titanic začína pršať, pri piesni Nachtflug udiera blesk do pódia pričom na malú chvílu nastal výpadok prúdu. Napriek divokému počasiu ľudia zostávajú a vychutnávajú si záver koncertu. Najväčší Falcov hit Rock me Amadeus paradoxne nezaznel pretože nástroje už pod návalom vody prestávali posluchať. Skvelý koncert odporúčam!

profil / všechny komentáře uživatelemiroking *****

Tento koncert považuji za jeden z nejlepších. Srdeční záležitost !

 

 

 A

 

 A jak hodnotím já? No,musím uznat,že se kluci strefili do mého názoru. Koncert na Dunajském ostrově bych URČITĚ navštívila- ale sami víte nemohla jsem,protože jsem nebyla na světě :-) . Rychle a stručně- Jeho největší show v jeho životě která stála za to. Hansi- DÍKY ZA VŠECHNO!!! ♥

 

Tak a to je všecinko...Snad se vám mé ,,bludy" líbily a někdy zase.....na Falconanou!

Hezké léto - Europa1996

Diskusní téma: Donauinsel - Připomeňme si nejlepší koncert v jeho životě (Part 4)

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek