Falco dnes

02.06.2010 17:39

Je celkem pěkné, že se o Falcovi stále ještě mluví a píše (ač jen málo) a že existují blogy a fankluby,jenže jsem se setkala i s jinými souvislostmi....

 

V hitparádách v TV ho nenajdete,možná v rádiu. Nedávno jsem ho slyšela dokonce na Evropě 2....Ale moc mě mrzí, (ať je to na Frekvenci 1 nebo jinde) že když už ho hrají, pustí písničku Out of the dark. Nic proti této písni,ale musí se pouštět zrovna tahle?. No prostě- vždyť můžou pouštět slavnější písně jako Komisaře nebo Amadeuse. Ale jednou mě  potěšili- a to když zázrakem hráli jinou a to Coming Home- jo,teď jsem si vzpomněla že hrají hodně i Jeanny (klasika).

Co se TV týče jsem snad Falca neviděla vůbec. Opravdu. Ani si nepamatuju,že by něco o něm říkali ve zprávách (O tom více níže...) Před pár dny to záchránilo Óčko,kde pustili klip Amadeuse- a nejen jednou :-). A protože mě mrzelo,že o něm už nemluví v televizi,rozhodla jsem se je proklepnout- a to po Vánocích na 6.2 .;-)

Na Nově o něm nebyla ani zmíňka- tam přece řeší 1 věc celé zprávy a pak vždy nestíhají dát do TV hlavní program večera že?

Tak jsem myslela že na ČT24 nebo ČT1  či ČT2 by se o něm mohli zmínit. Hodně jsem ČT24 věřila ale nic....dokonce se o něm nepsalo ani v té dolní liště. Tak jsem přestoupila na ČT1 na hlavní zprávy  a zase nic! No tak to už mě opravdu naštvali! Přitom v roce 2008  byla v pořadu ,,168 hodin" reportáž o premiéře filmu Falco a dokonce i rozhovory s tvůrcemi filmu... Paní o něm mluvila trochu chladně, což moc nechápu a zase tam místo mistra šoupli Manuela Rubeyho. Takže jste se pak jen o Falcovi dozvěděli,že se probojoval s Amadeusem do Ameriky + pár záběrů z Vídně.

Ovšem na rakouských TV ho zaznamenáte určitě- tedy aspoň v únoru :-).

 

Různé vzpomínkové akce či pocty, těch má Falco dost. No znáte určitě Hanse-Petra Gilla nebo jiné...No,jiné....Já vlastně znám jen jeho,ale vy stálí fanoušci máte o jeho dvojnících určitě větší přehled než já ;-)

 

 

♥Europa 1996 ♥  

Diskusní téma: Falco dnes

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek