Caroline Perron

10.08.2010 09:54

 Tak tady se už konečně dozvíš,kdo je to Caroline Perron.

Vše začalo 26.4 1974 (To už Hansovi bylo 17) .  Narodila se v Matagami - indiánské vesnici. Je první ze šesti dětí. Caroline vyrůstala jako následnice takzavaného 1. národa. To znamenalo,že se učila rychle a lišila se tím od jiných dětí. Absolvuje základní a střední školu. Ve čtrnácti letech vystupuje poprvé na modní přehlídce v Amos.

V 18 letech začíná studovat na soukromé škole v Montrealu,pak studuje literaturu. V té době si vydělává jako manekýnka.  Navštivuje tedy místa jako italský Milán,Rakousko,USA, Paříž,Kanada apod. Ve své vlasti je známá v reklamě telefony. Caroline Perron je v této době už modelka. Má krásně zelené oči, je jemná, krásná a má stále zářivý úsměv.

Život jí plyne v klidu a v pohodě ale vše se změní roku 1996 (to jsem se zrovna narodila...:)) na modní přehlídce v Dominikánské rep. Tam se seznámí s Hansem Hölzelem. Vztah trvá 16 měsíců a Falco se rozhodl pro uzavření sňatku. Vztah je ale provázen mnoha rozchody a usmiřeními.

Pak ale náhle a tragicky Falco zemře a Carol se vrácí zpět do Kanady.

Před 4 lety se dala do podnikání,takže jí spíš ,,vyhledávejte" jako podnikateku. Vede jedno vydavatelství. Mluví francouzsky a anglicky. Teď se učí německy. Modeling už není její práce ale jen koníček. Dneska se začala věnovat i hudbě. Ten kdo byl v U4 klubu,ví o čem mluvím...:)

 

Jak se s Hansem seznámili?

Jak už jsem psala, na modní přehlídce v Dom. rep. předváděla  Caroline  kostýmy. A tohle si Falco nemohl nechat ujít :).

Oslovil jí a začali se spolu bavit jako by Hans nebyl Falcem. Ona nevěděla že Hans je slavným Falcem. Prostě se o tyhle věci nezajímala. A on to moc dobře věděl a tak jí to neřekl- chtěl aby se zamilovala do Hanse a ne do Falca.

Později Falco Caroline pozval do Vídně. Už tehdy jí bylo divné,že po něm spoustu lidé chce autogram. A tak jí řekl,že je skladatel :).

Když už to vypadalo na nějaký ten románek,jeli spolu někam na dovolenou, a tam ty davy byly tak podezřelé až musel s pravdou ven.

Co se jí na něm nejvíce ,,páčilo"?

Jeho smyls pro humor. Prý se spolu hodně zasmáli. Tomu věřím, vždyť Falco vtipkoval všude- i v písničkách...:)

 

A nakonec pár fotešek této krásné modelky:

 

       

 

Diskusní téma: Caroline Perron

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek